Terug naar CD’s

De vier jaargetijden

De vier jaargetijden

de vier jaargetijden

m.m.v. Marten Kamminga – piano, orgel, harmonium, accordeon
Wout van Veen – piano, orgel
Laura Plomp – gitaar
Martijn Plomp – viool
Lenneke Dijkens – viool
Johannes Hulshof – cello
Ben Stolte – bas
Geralda Snoeijer – slagwerk
Tineke Evers – zang

38 nostalgische Nederlandstalige liederen: Wij vieren ieder jaargetij; ’t Zonnetje schijnt zo heerlijk schoon; Klein vogelijn; Door de bossen door de heide; Trara trara langs berg en dal/Een karretje op de zandweg reed; Knaapje zag een roosje staan; Ik ben een klaproos; In ’t groene dal in ’t stille dal; Ik hou van boterbloemen; Kleine waterdropp’len; Wij boeren en boerinnen; Als de bloemen dromen; Vedeldi vedeldei; Op de grote stille heide; Onder moeders paraplu; Regenboog; Herfst is weer gekomen; Hannes loopt op klompen; Wolken; Het vier jaargetijden lied; De uil zat in de olmen; De vogels zijn heen; Winter betekent sneeuw en ijs; Des winters als het regent; Sneeuw en ijs; Daar zaten zeven kikkertjes; Roodborstje tikt; Als in Holland de sneeuwklokjes; De winter is vergangen; Hopsa heisasa; Hela gij bloempjes; Er schommelt een wiegje; Waar de bollen bloeien; De paden op de lanen in; e.a.

Recensies:

Er zijn een hoop leuke en verrassende dingen te beleven. Je hoort de wind waaien, je krijgt het koud en je ziet de regenboog verschijnen. Soms krijg je de neiging om mee te swingen, dan weer luister je ingespannen naar een vocaal technisch hoogstandje. Evert van Dijkhuizen – Ref. Dagblad.

Een plezierige CD, waarbij ook de door Marten Kamminga geschreven begeleiding met ere genoemd mogen worden. Peter Korz – Vocaal